Home Cosuri de fum preturi Cosuri de Fum Preturi
Cosuri de Fum Preturi PDF Imprimare Email
Cosuri de fum preturi
Scris de mihaela86   
Marţi, 24 Mai 2011 06:44
Oamenii obisnuiesc sa uite cat de indispensabile sunt cosurile de fum intr-o casa sau cladire. Cosurile de fum au preturi diferite in functie de caracteristicile lor, de materialele din care sunt fabricate, de dimensiuni, de firma producatoare etc. Cosurile de fum cu preturi accesibile sunt cele din tabla sau din inox. Exista si cosuri de fum cu preturi ridicate, chiar daca ele sunt fabricate din aceste materiale. In aceste cazuri pretul este dat de catre dimensiunea lor. Multe oferte au cosuri de fum cu preturi ridicate au dimensiuni mari si sunt de obicei construite pentru cladirile industriale. In cladirile industriale, de cele mai multe ori, cosurile de fum sunt inalte. Motivul este ca trebuie sa elimine aerul imbimat cu reziduuri chimice si funingine cat mai departe de sol.

Cosurile din ceramica sau beton sunt cosuri de fum cu preturi mai ridicate. Chiar daca materialele din care sunt fabricate sunt accesibile producatorului, constructia lor este mai complexa decat cea a unui cos de fum din tabla. De obicei, cosurile destinate spatiului locuibil, sunt cosuri de fum cu preturi mai ridicate. Asemenea cosuri de fum au preturi care pot incepe de la 1400 lei si pot ajunge si pot depasi 4000 lei. Cosurile de fum destinate bucatariilor sunt mai ieftine.

Cosurile de fum au preturi variate si in functie de anii de garantie oferiti. Exista firme care ofera 10-15 ani garantie la cosurile de fum si firme care ofera chiar si 40 de ani garantie. Acest lucru este foarte important pentru orice cumparator. De asemenea sunt cosuri de fum cu preturi care includ si intretinerea anuala pe o anumita perioada de timp.

In cazul cosurilor de fum industriale lucrurile se schimba. In combinatele chimice, sidelurgice etc cosurile de fum sunt foarte importante. Aceste cosuri de fum din aceste locatii sunt foarte inalte (200-300m) pentru a reduce poluarea. In fabricarea cosurilor de fum industriale se consuma foarte multe resurse si materiale si este necesara munca a mai multor echipe de oameni. Aceste cosuri de fum au preturi foarte ridicate.
 

Sondaje

Ce fel de cosuri de fum preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com